Skip to main content

Η εντυπωσιακή Καλλονή πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την Ριζούπολη, ενώ και στα υπόλοιπα παιχνίδια το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο.

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει και κόντρα στον Απόλλων Αθηνών πέτυχε μία μεγάλη νίκη. Ο Μανούσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη στο 53′ και ο Λεάντρο στο 66 λεπτό έκανε το 0-2. Την νίκη για την ομάδα του ”κλείδωσε” ο Μαρσέλο στο 76′, με τον Απόλλωνα να μειώνει σε 1-3 με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πετρόπουλος στο 90′.

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κόρμπος, Άλβαρεζ, Γκουέλα, Μπλάζεκ (40’ Μίνγκας), Έγκον, Πετρόπουλος 

 Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Άλβες, Φαρία, Λεοζίνιο, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης 

Στην Νέα Σμύρμη Πανιώνιος και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1. Η ομάδα της Θράκης ”χτύπησε” πρώτη με τον Ντε Σόουζα στο 36′ και ο Πανιώνιος απάντησε με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 86′ σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει την νίκη στα τελευταία λεπτά.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84′ Πάνος), Λάζνικ (46′ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64′ Γιάννου).

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μίκουλιτς, Ζοσέ, Ρομέου (90’+2′ Τριανταφύλλου), Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (83′ Ζεκίνια), Τζάνης (58′ Ντιόγκο), Ιγκόρ.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο, αφού και αυτός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ναβάρο στο 36′ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, όμως ο ΟΦΗ κατάφερε και πήρε τελικά τον ένα βαθμό με γκολ του Περογαβράκη στο 63 λεπτό.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μονιάκης (82′ Μιλιάζες), Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Γκαλέτι (81′ Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (52′ Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας (70′ Λισγάρας), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γκρατσίνι (65′ Κάφα), Ντε Μπλάζις, Μπαράλες (84′ Χουάνμα), Ναβάρο.