Skip to main content

Άρης και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στο Κλ. Βικελίδης, στο ντεμπούτο του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο των κιτρίνων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά σιγά σιγά ο Λεβαδειακός κατάφερε και έκοψε τον ρυθμό του Άρη, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο Ουντότζι ήταν πιο ψύχραιμος δε δύο φάσεις στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Τάκης Λεμονής έριξε στην επανάληψη τον Ολιβιέ Καπό στον αγωνιστικό χώρο και ο Γάλλος τον δικαίωσε με το γκολ του στο 53′ για το 0-1. Ο Άρης είχε έτοιμη την απάντηση του όμως και μερικά λεπτά αργότερα ο Ουντότζι κατάφερε αυτή την φορά να σκοράρει και να κάνει το 1-1.

Στο 75 λεπτό όμως ο Καπό είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι ο Άρης με παίκτη παραπάνω κατάφερε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τους τρεις πόντους.

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70’ Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79’ Μανιάς), Ουντότζι 



Στο πάγκο: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Σούνας, Αγγελούδης, Ηρακλής 



Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ροντρίγκο, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62’ Μπούστο), Μάρτινς (79’ Πετράτσι), Μάντζιος