Skip to main content

Η  αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα κάνει δυναμική επιστροφή σήμερα(14/9) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με Ξάνθη και Βέροια αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Και τώρα… Ολυμπιακός!

Την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League ξεκινά στις 16:00 όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διπλασιάσουν τις εντός έδρας  νίκες τους ενώ οι φιλοξενούμε να διατηρήσουν τα αήττητο.

Μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο, τη σκυτάλη παίρνει η Βέροια καθώς η ομώνυμη ομάδα της πόλης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 18:15. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία που πήραν στη «Λεωφόρο» κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο κόντρα στο «Δικέφαλο». Όσο για τον ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το τρίποντο και να μην έχει τα ίδια δυσάρεστα όπως με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, η πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής τελειώνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη στις 20:30. Ο Μίτσελ έχει πει στους παίκτες του να ξεχάσουν την πρεμιέρα με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ που έρχεται σ λίγες μέρες και να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα.

Όσο για τους Ξανθιώτες, θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ίσως ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην Παρί…