Skip to main content

Αρκετό παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την αποψινή απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το γκαλά της UEFA όπου θα βραβευτεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς, αλλά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρονάλντο προτίμησε για σήμερα το βράδυ να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Ρεάλ με την Λα Κορούνια, παρά να παραβρεθεί στο γκαλά της UEFA όπου και είναι υποψήφιος για τον καλύτερο παίκτη του 2012 μαζί με τον Μέσι και τον Φράνκ Ριμπερί.

Αυτό γιατί υπάρχει μια κόντρα ανάμεσα σε οργανωτική επιτροπή και Ρονάλντο, για την περσινή απονομή του καλύτερου παίκτη, όπου ο Πορτογάλος περίμενε να είναι αυτός ή Μέσι ο νικητής. Αντ’ αυτού, το βραβείο πήγε στον Ινιέστα προκαλώντας δυσφορία στον Ρονάλντο.

Οι «μερένχες» προσπαθούν να βρουν λύση σε αυτή την κόντρα ακόμα και μέσα στην ημέρα, αν και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές. Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ο Μπουτραγκένιο και ο Πέδρο Λόπεθ Χιμένεθ.

Από την άλλη μεριά σε ότι έχει να κάνει με την Μπαρτσελόνα, ο Μέσι θα ταξιδέψει με συνοδεία στο Μονακό, αφού θα είναι μαζί του ο πρόεδρος της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ενώ φέτος θα είναι και οι γονείς του Μέσι.

Η διοίκηση της Ρεάλ από την μεριά της προσπάθησε να πείσει τον Ρονάλντο να ταξιδέψει στο Μονακό. Ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, θα ήθελε να είναι μαζί του ο Ρονάλντο, όμως σέβεται την απόφασή του να βρεθεί απόψε στη Γαλικία και όχι στο Μόντε Κάρλο. «Ευχόμασταν να μπορούσε να είναι και στα δύο σημεία, όμως αυτό είναι αδύνατον», αναφέρει πηγή του ισπανικού συλλόγου.