Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε απόψε, έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ηττήθηκε τελικά 3-2 από τη Σάλκε στην Τούμπα και θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. 1-1 ο πρώτος αγώνας στη Γερμανία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ και έφτασαν τελικά στη νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε στο 43′ ο Σαλάι, ο Αθανασιάδης ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα αλλά οι Γερμανοί δεν άργησαν να φτάσουν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος με τον Ντράξλερ στο 67′.

Ο Κατσουράνης στο 79ο λεπτό κράτησε ζωντανό στο όνειρο της πρόκρισης τον δικέφαλο του βορρά αλλά η τύχη τελικά χαμογέλασε στη Σάλκε που “σφράγισε” τον θρίαμβο με ένα τρίτο γκολ που πέτυχε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 90΄. 

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80′ Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74′ Ολίσε), Αθανασιάδης (74′ Νέτσιντ)

Σάλκε (Γιενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουκς, Κλέμενς (60′ Μέγερ, 70′ Νοιστάντερ), Χέγκερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83′ Ματίπ), Σαλάι.

*Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς είχαν ως εξής:

Άρσεναλ-Φενερμπαχτσέ 2-0

Αούστρια Βιέννης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-3

Βασιλεία-Λουντογκόρετς Ράζγκραντ 2-0

Λέγκια Βαρσοβίας-Στεάουα Βουκουρεστίου 2-2

Με μαύρο όσες συνεχίζουν στη διοργάνωση.