Skip to main content

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε, καθώς στις 22:00 (OTE sports1 ) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι στο Όλντ Τράφορντ με τα βλέμματα όλα να στρέφονται επάνω στους Ντέιβιντ Μόγιες και Ζοζέ Μουρίνιο.

Μπορεί η Μάντσεστερ να είναι η περσινή πρωταθλήτρια, ωστόσο με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ο τίτλος αυτός πήγε αμέσως στην Τσέλσι του Μουρίνιο, καθώς όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Πορτογάλος.

Ο Μόγιες έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ως προπονητής της Έβερτον, αλλά όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει, το σημερινό παιχνίδι έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, αφού μια ενδεχόμενη νίκη θα τον φέρει πιο κοντά στον κόσμο και θα του δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει τη δουλειά του σε αυτό το «βαρύ» πόστο.

Ο Πορτογάλος από την άλλη, γύρισε «σπίτι» του και θέλει να αποδείξει πως με αυτή του την επιστροφή, η Τσέλσι θα μπορέσει να κατακτήσει τα πάντα. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο του… αφεντικού στο Νησί με την αναμέτρηση να είναι η ιδανική ευκαιρία για να το κάνει.

Στα αγωνιστικά νέα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Ράφαελ, Νάνι και Άσλεϊ Γιανγκ, ενώ σημαντικότερη απουσία φαντάζει αυτή του Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες. Όσον αφορά τους Λονδρέζους, αμφίβολος είναι μόνο ο Νταβίντ Λουίς, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου φαντάζει το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης.

Οι πιθανές ενδεκάδες που αναμένεται να ξεκινήσουν οι δυο ομάδες είναι εξής:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Γκιγκς, Κλέβερλι, Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Κόουλ, Αζάρ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μάτα, Όσκαρ Λουκάκου