Skip to main content

Με μια ξανθιά (η οποία είναι η γυναίκα του) στο πλευρό του, “έπαιζε” ο Λούκα Μόντριτς όλο το βράδυ, σε έξοδο των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης σε μπαρ της Αμερικής. Άγνωστη είναι ακόμη η αντίδραση της κυρίας Μόντριτς στη θέα του συζύγου της να ποζάρει δίπλα στην όμορφη νεαρή.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται μέχρι και σήμερα όπου επιστρέφουν στην Μαδρίτη, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες για την προετοιμασία τους. Ωστόσο δεν χάνουν την ευκαιρία να το “ρίξουν” και λίγο έξω όταν βρουν χρόνο. Όπως για παράδειγμα, ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αποφάσισε να το χαρεί λίγο παραπάνω.

Δείτε επίσης

O Ρονάλντο και οι….άλλοι!

Σε έξοδό του σε μπαρ της Αμερικής, τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να “παίζει” και να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα σε μια όμορφη ξανθιά, αγνώστων στοιχείων, η οποία φυσικά δεν είναι η γυναίκα του.

Η Βάνια Μόντριτς, γυναίκα του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο σπίτι τους στην Ισπανία, προσέχοντας τα τρία παιδιά τους και ακόμα δεν είναι γνωστό το πως αντέδρασε όταν είδε τις φωτογραφίες τους άντρα της με την αιθέρια ύπαρξη δίπλα του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Λούκα Μόντριτς με την ξανθιά που είχε δίπλα του όλο το βράδυ στην έξοδό του: