Skip to main content

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε δηλώσεις σε μέσα της Πολωνίας και μίλησε με ”σκληρά” λόγια για την Ντόρμουντ.

Ο επιθετικός της φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκάλυψε πολλά παράπονα του για την μεταχείρηση που έχει από την ομάδα η οποία όπως λέει ο ίδιος τον κράτησε παρά την θέληση του την φετινή χρονιά. Το παράξενο είναι πως αυτές οι δηλώσεις ήρθαν λίγες μέρες αφού ο Λεβαντόφσκι είχε τονίσει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δείτε περισσότερα:Θύμισε κάτι από Ρομπέρτο Κάρλος (vid)

«Εάν κάποιος λέει κάτι, θα πρέπει να κρατήσει τον λόγο του. Δεν λέω ότι είναι μόνο για μεταγραφή, αλλά και για άλλα πράγματα που έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και δεν έχουν υλοποιηθεί».

«Νιώθω λίγο εξαπατημένος. Είναι λίγο παράξενο και όχι γερμανικό. Εμείς συμπεριφερόμαστε κανονικά, η διοίκηση όχι. Πάντα δίνω τα πάντα. Το ότι με κρατούν δεν είναι δίκαιο», είπε αναφορικά με το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ δεν κάλυψε τους όρους που είχαν συμφωνηθεί για το συμβόλαιό του.

«Το σούπερ καπ κόντρα στην Μπάγερν ήταν μόνο η αρχή της σεζόν. Δεν γνωρίζω εάν η κατάσταση θα αφήσει κατάλοιπα. Βρίσκεται στο υποσυνείδητό μου και θα έρθει η στιγμή που θα βρίσκομαι σε κακή διάθεση πριν από παιχνίδι», ήταν τα ακριβή λόγια του Πολωνού επιθετικού και πλέον αναμένουμε και την απάντηση της ομάδας του.

«Πόσο “συμπληρωμένη” είναι η διατροφή σου; Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε φυσικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και ζωντάνια» 

http://qsurvey.gmisurveys.com/dc/index.html?p=vJ1iSU