Skip to main content

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάει και το μέλλον και μετά τον Ίσκο έκλεισε και το επόμενο μεγάλο ταλέντο της Ισπανίας.

Ο λόγος για τον Ασιέρ Ιλαραμέντι ο οποίος και υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ‘‘μερένχες” και θα παρουσιαστεί και επίσημα αύριο από την διοίκηκη του συλλόγου.

Φυσικά δεν είναι μία απλή μεταγραφή για την ”βασίλισσα”, η οποία απέκτησε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή του συλλόγου, ίσως και άμεσα άμα κρίνει κανείς από τις εμφανίσεις του με την Σοσιεδάδ τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και με την εθνική Ισπανίας κάτω των 21 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που μαζί με τον Τιάγκο και τον Ίσκο ήταν οι παίκτες που ηγήθηθηκαν των ”φούριας ρόχας”.

Άλλωστε για αυτό και η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμείας της το ποσό των 38 εκ. ευρώ για τον κάνει δικό της τον 23χρονο μέσο ο οποίος και θεωρείται πως μετά τον Αλόνσο θα είναι το επόμενο μεγάλο χαφ της Ισπανίας.