Skip to main content

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Μίτσελ μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Απών από αυτή όπως αναμενόταν είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος είναι φευγάτος από την ομάδα. Απών επίσης είναι και ο Πίντο για τον ίδιο λόγω, αλλά και ο Ολαϊτάν που θα ενσωματωθεί αργότερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι λοιπόν με 29 παίκτες, μέχρι να ενσωματωθούν και οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει μαζί του στο Ζέεφελντ, για το οποίο αναχωρεί σήμερα η ομάδα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.