Skip to main content

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο παρουσιάστηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε πως μπορεί να προσφέρει άμεσα στην νέα του ομάδα.

 “Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους προπονητές μου, την ομάδα μου. Δούλεψα πολύ σκληρά για να μπω στο Draft. Προπονήθηκα πολύ και είμαι χαρούμενος που έφτασα μέχρι το νούμερο 15. Θα παλέψω όσο περισσότερο μπορώ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ομάδα. Δεν έχω φύγει ποτέ από την Ελλάδα, όμως θα έχω μαζί την οικογένειά μου και θα τα καταφέρω. Το ΝΒΑ είναι υπερβολικά δημοφιλές, το παρακολουθούν στην τηλεόραση. Μπορώ να παίξω σαν PG, μπορώ να κοντρολάρω την μπάλα, όμως αυτό που με κάνει ξεχωριστό, είναι ότι πασάρω στους συμπαίκτες μου, μου αρέσει να τους δίνω την μπάλα”, δήλωσε ο Έλληνας παίκτης.

Για τον Αντετοκούμπο μίλησε και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, που είναι ο άνθρωπος που τον επέλεξε: “Πήραμε ένα σπουδαίο αθλητή και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτόν. Πήρα τον Γιάννη από το αεροδρόμιο και του εξήγησα ότι τον θέλαμε πολύ.  Ξέρει το άθλημα. Θα θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας το καλοκαίρι, όμως έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η ουσία είναι ότι τον περιμένουμε το συντομότερο δυνατό”, τόνισε ο Τζον Χάμοντ.

Τελευταίος πήρε τον λόγο και ο τεχνικός των Μπακς, Λάρι Ντρου: “Ο Γιάννης είναι περισσότερο ένας point forward παρά point guard. Είναι σκληρός, του αρέσει να παίζει για την ομάδα. Μπορεί να φτιάξει φάσεις, μπορεί να σκοράρει, μπορεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους”.