Skip to main content

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Εθνική ομάδα νέων, καθώς σήμερα αγωνίζεται με την Παραγουάη (18:00, Eurosport, ΕΡΤ WEB) και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να περάσει στους 16 του Μουντιάλ U-20. Υπό συνθήκες περνά ακόμη και με ήττα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να κάνει τους παίκτες του Κώστα Τσάνα να εφησυχάσουν.

Σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, πάντως, στον όμιλό μας, δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και περιπτώσεις κληρώσεων στα πλασαρίσματα, αφού οι ομοιότητες ακόμα και μεταξύ των τερμάτων θα είναι υπαρκτές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη (ή Κωνσταντινίδη), Μπουγαΐδη , Τριανταφυλλόπουλο και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ένας εκ των Μπάλλα, Φουρλάνου με φαβορί τον δεύτερο. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Κολοβός και Γιαννιώτας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Γιαννακόπουλος, Μπάλλας, Πέλκας, Λυκογιάννης, Μπακασέτας Ράνος, Κούρος και Γούτας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Βίκτορ Χένες θα χρησιμοποιήσει τους Μορέα, Μαρέκο, Βαρέδες, Γκόμες, Αλόνσο, Μοντενέγκρο, Αλμιρόν, Ρόχας, Σαναμπρία, Κορέα και Ντομίνγκες. Στον πάγκο θα είναι οι Μπουγάδπο, Βέρα, Ραμίες, Λουσένα, Γκονσάλες, Χιμένες, Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Πέρες και Βιγιαμαγιόρ. 

Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από το sportygossip.com ζωντανά, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης του προγράμματος της ΝΕΤ….