Skip to main content

Να πάρει το πρωτάθλημαη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη σεζόν θέλει ο Ρίο Φέρντιναντ αυτή τη φορά με τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο.

Μάλιστα ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» σύστησε μεταξύ σοβαρού και αστείου στον Ζοσέ Μουρίνιο να περιμένει μέχρι ν’ αποσυρθεί για να πάρει το πρωτάθλημα η Τσέλσι.

«Θα είναι εξαιρετικό να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Ντέιβιντ Μόγες. Το να κατακτήσουμε τον τίτλο στην πρώτη μας προσπάθεια με έναν νέο προπονητή θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι ένας πραγματικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και μαζί του. Στόχος είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι κι αυτό δεν αλλάζει με το νέο προπονητή», είπε αρχικά ο Φέρντιναντ και συνέχισε με το μήνυμά του προς την Τσέλσι και τον Μουρίνιο.

«Είναι καλό για το πρωτάθλημά μας να επιστρέφει μια προσωπικότητα σαν τον Μουρίνιο. Ελπίζω πάντως να περιμένει να κερδίσει κάποιον τίτλο μέχρι να αποσυρθώ», τόνισε. 

Τέλος για το γεγονός ότι δεν έφυγε από τη Γιουνάιτεντ ενώ θα μπορούσε: «Παίρνουμε καλά χρήματα, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει επιτυχίες και που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, από το να παίρνω λίγα περισσότερα κάπου αλλού. Θα μπορούσα να είχε φύγει από τη Γιουνάιτεντ για πιο πολλά λεφτά, αλλά αυτό ποτέ δεν αποτέλεσε δέλεαρ για μένα».