Skip to main content

Ήταν 04:57 όταν κάναμε ένα διάλειμμα από το υπέροχο 7ο ματς μεταξύ των Μαϊάμι Χιτ και των Πέισερς όταν κουνηθήκαμε από το σεισμό στο Πικέρμι. Λίγα λεπτά πριν μας ταρακούνησε ο ΛεΜπρόν με τα καρφώματα του.

 

Ο Βασιλιάς θύμωσε και οι Χιτ δεν θα μπορούσαν να δεχτούν δεύτερη σερί ήττα από τους Πέισερς. Με κορυφαίο τον ΛεΜπρόν πήραν άνετα το έβδομο ματς (99-76) και δίνουν ραντεβού με τους Σπερς στους τελικούς.

 

Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς ήταν ντέρμπι, αυτή τη φορά όμως οι πρωταθλητές δεν είχαν καμία απολύτως όρεξη να μπουν σε περιπέτειες. Το 3-3 που τους έφερνε αυτομάτως με την πλάτη στον τοίχο, αλλά και η αμφισβήτηση των προηγούμενων ημερών, φαίνεται ότι πείσμωσε τον «King James» και την παρέα του, αλλά αυτή τη φορά ο ΛεΜπρον δεν ήταν μόνος.

 

Ο Ντουέιν Γουέιντ που στο σύνολο των playoffs κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, έκανε το καλύτερο παιχνίδι του το βράδυ της Δευτέρας κι εκτός από τους 21 πόντους που σημείωσε, κατέβασε και 9 ριμπάουντ. Φυσικά κορυφαίος του Μαϊάμι για ακόμα ένα ματς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τζέιμς που είχε 32 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ έχασε μόλις μία βολή από τις 16 που επιχείρησε!

 

Τα δωδεκάλεπτα: 19-21, 33-16, 24-18, 23-21

 

Δείτε περισσότερα

Το πουλάει το σπίτι ο Κριστιάνο…