Skip to main content

Μπορεί η Βραζιλία να έχει αναδείξει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ωστόσο ένας Βραζιλιάνο ονόμασε το γιο του… Λάμπαρντ!

Ο πατέρας του μικρού αγοριού ονόμασε έτσι το παιδί του επειδή γεννήθηκε την ίδια μέρα που η Τσέλσι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του περσινού Champions League. 

Το ολοκληρωμένο όνομα του παιδιού είναι Λεάντρο Λάμπαρντ Μάρτινς Γκουέντες. Μάλιστα αυτές τις μέρες η Εθνική Αγγλίας βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το φιλικό με τη «σελεσάο» και ο πατέρας έβαλε στο παιδί του τη φανέλα της Τσέλσι με το όνομα του Λάμπαρντ και πήγαν να δουν την προπόνηση των Άγγλων.

O πατέρας του παιδιού δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα από τα όνειρά μας να έχουμε την Εθνική Αγγλίας εδώ. Η πρώτη μου αγάπη είναι η Τσέλσι, όχι απλά ο Λάμπαρντ. Είμαι μεγάλος φαν της και δεν υποστηρίζω καμία ομάδα εδώ στη Βραζιλία. Έχω μάλιστα μία αυλή στο σπίτι μου που την ονόμασα «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο γιος μου γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 2011, την ημέρα που η Τσέλσι απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League. Ήθελα λοιπόν να κρατήσω για πάντα αυτή την ανάμνηση.

Μίλησα με τη γυναίκα μου για να δω αν θα είχε πρόβλημα να ονομάσω το μωρό Λάμπαρντ, οπότε τα υπόλοιπα είναι ιστορία».