Skip to main content

Με τον καλύτερο τρόπο αναμένεται να ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά 2013-2014, καθώς μετά τις επικές μάχες τους για το Ισπανικό πρωτάθλημα, Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να πουν ξανά τον Αύγουστο στην Πράγα και όχι στο Μονακό, για το Σούπερ Καπ αυτή τη φορά.

 

Και οι δυο προπονητές το καλοκαίρι αλλάζουν ομάδες με τον Μουρίνιο μετά από μια αποτυχημένη χρονιά με την Ρεάλ να μετακομίζει σε γνωστά του λιμέρια και την Τσέλσι και τον Γκουαρνιόλα μετά από ένα χρόνο αποχής να πηγαίνει άγνωστο γιατί, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν.

 

Πως τα φέρνει η… μπάλα λοιπόν καμιά φορά, αφού από την μια η Μπάγερν του Χάινκες τρέλανε την Ευρώπη και από την άλλη ο Μπενίτεθ πήρε ευρωπαϊκή κούπα με την Τσέλσι, όμως στο μεγάλο ραντεβού του Αυγούστου, στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ δυο… εχθροί θα βρεθούν αντιμέτωποι.

 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κόντρα στον Ζοσέ Μουρίνιο και η…κόντρα ανάβει ξανά! Ο Πεπ θα είναι ο νέος τεχνικός των Βαυαρών και για τον Πορτογάλο απομένει μόνο η ανακοίνωση της Τσέλσι! Στην «Εden Arena» της Πράγας, στις 30 Αυγούστου η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τους Λονδρέζους για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και οι δυο μεγάλοι προπονητές θα θυμηθούν τα… παλιά, όταν με το ζόρι αντάλλαζαν χειραψία. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τις φαρμακερές τους ατάκες, ενώ την τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στις 21 Απριλίου του 2012, όταν η Ρεάλ κέρδιζε στη Βαρκελώνη τη Μπαρτσελόνα και σφράγιζε την κούπα!

 

Δείτε περισσότερα

Τα highlights του μεγάλου τελικού!