Skip to main content

Επίθεση από  οπαδούς της Φιορεντίνα δέχτηκε η αποστολή της Μίλαν.

Ο λόγος; Η Μίλαν με ανατροπή στα τελευταία λεπτά νίκησε με2-1 τη Σιένα και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν αφήνοντας εκτός τη Φιορεντίνα.

Αυτός δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους των «βιόλα» που μόλις έμαθαν πως η αποστολή της Μίλαν θα έπαιρνε το τρένο από τη Φιορεντίνα για να γυρίσει πίσω μαζεύτηκαν περίπου 30 άτομα και περίμεναν από τον σιδηροδρομικό σταθμό!

Όταν έφτασε το πούλμαν έγινε χαμός καθώς τους υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και βρισιές ενώ ο Μάριο Μπαλοτέλι για άλλη μια φορά δεν γλύτωσε την ρατσιστική επίθεση με κραυγές. Ο ίδιος αλλά και ο Ρομπίνιο εκνευρίστηκαν και κινήθηκαν προς τους εξαγριωμένους οπαδούς αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι που δέχεται συνεχώς ρατσιστικές επιθέσεις ξέσπασε μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter καθώς έγραψε: «Ο νόμος λέει πως αν αποχωρήσω από το γήπεδο μετά από ρατσιστική επίθεση, αποβάλλομαι και αφήνω την ομάδα μου με 10 παίκτες. Σας παρακαλώ, μελετήστε πιο προσεκτικά το νόμο, είναι απάνθρωπο να δέχομαι τέτοιου είδους επιθέσεις και να μην μπορώ να υπερασπίσω τον εαυτό μου, ούτε να διαμαρτυρηθώ».

Δείτε ακόμη: Τρομερή γκάφα από τον Alex Song!