Skip to main content

Μπορεί να υπάρχει κόσμος που πιστεύει και λογικά πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας απο τους καλύτερους Άγγλους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν τρέφουν και μεγάλη συμπάθεια για τον ''Μπεκς''.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κρις Γουόλντ, πρώην παίκτης των Τότεναμ, Νιούκαστλ και Μαρσέιγ, ο οποίος δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του.

"Θα έλεγα πως ήταν ένας καλός παίκτης, αλλά δε θα τον χαρακτήριζα σπουδαίο. Κοιτώντας τη λίστα με τους παίκτες που έχουν παίξει από τη σύσταση της Premier League εκτιμώ πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δε θα ήταν πιθανότατα στους πρώτους 1000.

Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες στον κόσμο. Ωστόσο, εξαργύρωσε και με το παραπάνω το όνομά του. Είχε μία εξαιρετική εικόνα και τη χρησιμοποιούσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποτέ δεν έκανε κάποια φοβερή προσποίηση, δεν ήταν γρήγορος, αλλά είχε πολύ καλά στημένα και σέντρες μέσω των οποίων έβγαζε φάσεις και πετύχαινε γκολ.

Έλεγε αυτά που έπρεπε, πουλούσε φανέλες κι λόγω αυτού έμπαιναν χρήματα στα ταμεία. Τώρα ο κόσμος λέει "τι φοβερός παίκτης", αλλά εγώ θα έλεγα "τι καλός". Δε νομίζω ότι είναι φοβερός. Ήταν καλός στη δουλειά του και δούλεψε πάρα πολύ σκληρά".

Δείτε περισσότερα:Τα πάντα για να μείνει ο Μπέιλ