Skip to main content

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο κοντράρονται απόψε (22:30 OTE SPORT1) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey, το κύπελλο του βασιλιά όπως λέει και το όνομα του και η μάχη αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή.

 

Από την μια η Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά μετά το 1996 την μεγάλη αντίπαλο της αντίπαλο Ρεάλ και να συνδυάσει το «σπάσιμο» της παράδοσης με έναν τίτλο. Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης φέτος δεν έχουν κάποιο τίτλο, έχουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ στο τσεπάκι και θέλουν να σώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, παίρνοντας παράλληλα και μία νίκη γοήτρου, όπως συμβαίνει πάντα στα ντέρμπι.

 

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης που φέτος έχασε με πολύ μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να εξιλεωθεί με το κύπελλο.

 

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρανταμέλ Φαλκάο αποτελούν τα μεγάλα πρόσωπα της αναμέτρησης, αφού είναι μαθημένοι σε τελικούς και ξέρουν πως να κάνουν τη διαφορά. Από την άλλη, αυτή ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ζοσέ Μουρίνιο να πάρει τίτλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τα σενάρια τον θέλουν να αποχωρεί του χρόνου.

 

Δείτε περισσότερα

Τέλος στη μεταγραφολογία από Φαλκάο