Skip to main content

Το πρωτάθλημα εδώ και αρκετό καιρό έχει τελειώσει, ο τραγελαφικός τελικός του κυπέλλου Ελλάδος το ίδιο και σειρά παίρνουν από σήμερα τα play off. ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνονται στην μάχη για την πρωτιά στο θεσμό που οδηγεί στα προκριματικά του Tσάμπιονς Λιγκ. Το προβάδισμα το έχει ο δικέφαλος του Βορρά όντας δυο βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Αστέρα.

 

Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα λοιπόν με την αναμέτρηση στα Γιάννινα, όπου ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (17:00 NS2) που καλείτε να μαζέψει να κομμάτια του μετά τον αγώνα του Σαββάτου. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (19:15 NS1).

 

Στα αγωνιστικά για τον ΠΑΣ, το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φεγκρούς με την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος και Μιχαήλ. Τσουκαλάς και Λίλα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι οι Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης. Τέλος, ο Ίλιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 

Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη καλείται να δείξει χαρακτήρα και μετά την ήττα στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάκης Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσιε σημαντικές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Πιπίνης και Μπαρτολίνι, ενώ ο Περόνε είναι τραυματίας. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Φούλοπ στο τέρμα και τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ, και Κοντοέ αμυντική τετράδα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Αλβάρες και Ουσέρο. Ράγις, Ντε Μπλάσις, και Ναβάρο θα είναι η τριάδα πίσω από τον Λέντσε.

 

Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση του Περιστερίου, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπαίνει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος με μηδέν βαθμούς έναντι τεσσάρων του σημερινού αντιπάλου της. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού που παρουσίαζε ο Ατρόμητος επί ημερών Μπάγεβιτς και Αναστόπουλου. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ράντμαν με αμυντικό δίδυμο τον Λαζαρίδη και τον Ταυλαρίδη, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Στη μεσαία γραμμή τα δύο χαφ θα είναι οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος, με τον Ουντόζι στο δεξί φτερό και τον Μπρίτο στο αριστερό. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σουμπίνιο και Ναπολεόνι.

 

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Δώνη και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του, θέλει μια μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι για να ανέβει ψυχολογικά, αλλά και να απομακρυνθεί βαθμολογικά από τον σημερινό του αντίπαλο. Ο Ιτάνζ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στο 4-2-3-1 με την άμυνά του να αποτελείται από τους Κουμάλο και Σίλντεφελντ, τον Λίνο αριστερά και τον Ετό δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Φωτάκης και Κατσουράνης και πιο μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Λόρενς, Καμαρά (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

 

Δείτε περισσότερα

Του' φυγε η μπάλα απ'τα χέρια και… γκολ!