Skip to main content

Μαι συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε σε τοπική εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Μεταξύ άλλων τόνισε πως όταν ήταν ακόμη ο Κατσουράνης στην ομάδα, καλό θα ήταν να μην του πηγαίνεις κόντρα και να κάνεις ότι λέει.

 

Αναλυτικά:

 

Τι είναι για σένα η Παιανία;

 

«Όλη μου η ζωή. Αν σκεφτείτε ότι είμαι 19 χρονών και τα τελευταία 7 χρόνια είμαι εδώ, καταλαβαίνετε ότι είναι η ζωή μου. Εδώ μεγάλωσα ουσιαστικά. Εδώ έφτιαξα την προσωπικότητά μου. Χριστούγεννα, Πάσχα, χαρές, απογοητεύσεις, όλα τα έζησα και τα ζω εδώ. Είναι το σπίτι μου».

 

Ποιος είναι ο κολλητός σου στον Παναθηναϊκό;

 

«Ο κολλητός μου είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Είμαστε μαζί από την αρχή που έμεινα εδώ. Έχουμε κάνει όλα τα βήματα μαζί και συνεχίζουμε. Γενικά με όλους τους παίκτες έχω καλές σχέσεις και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό».

 

Με τον Καραγκούνη ή με τον Κατσουράνη;

 

«Ο Κάρα ήταν πολύ ζεστός και κοντά σε όλα τα παιδιά. Παθιασμένος με την μπάλα και την ομάδα. Μέσα στο γήπεδο, ακόμα κι όταν φώναζε, ήξερες ότι το κάνει από το πάθος του για την ομάδα και για να σε πωρώσει. Ο Κατσουράνης ήταν με τις ώρες του. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής κι αυτός, έχει την ποιότητα μέσα στο παιχνίδι να σε τραβήξει και να σε ανεβάσει. Όταν όμως φώναζε για κάτι, καλό θα ήταν να μην του πας κόντρα, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξέφευγαν».

 

Σίγουρα θα αποτελέσουν αφορμή για σχόλια αυτές οι δηλώσεις του νεαρού παίκτη και θα κάνουν εκείνους που έλεγαν ότι ο Κατσουράνης δεν κάνει καλό στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού να καυχιούνται πως τελικά είχαν δίκιο. 

Δείτε περισσότερα

86 και όμως παντρεύεται ο Ντι Στέφανο