Skip to main content

Τέσσερα ακόμη εισιτήρια έμειναν ασφράγιστα για την επόμενη φάση των Play offs, με τους Νικς χθες να ιδρώνουν στο τέλος αλλά παίρνουν την πρόκριση.

 

Οι Νικς είδαν το +26 να γίνεται +4, ωστόσο ο Καρμέλο Άντονι πήρε τη Νέα Υόρκη από το… χέρι, την οδήγησε στο τελικό 80-88 και την πρόκριση με 4-2 στην επόμενη φάση των playoffs. Αντίπαλος των Νικς οι Πέισερς με πλεονέκτημα έδρας.

 

Από εκεί και πέρα, την πρόκριση πήραν και οι Γκρίζλις που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, πήραν τη νίκη με 118-105 και έκαναν το 4-2 στη σειρά με τους Κλίπερς και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα τους Θάντερ στους ημιτελικούς της Δύσης.

 

Στο τρίτο ματς της ημέρας, για τρεις περιόδους οι Ρόκετς έβαλαν δύσκολα στους Θάντερ, στο τέλος όμως η παρέα του Κέβιν Ντουράντ πήρε τη νίκη με 94-103, έκανε το 4-2 στη σειρά και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο των playoffs. Αντίπαλος της Οκλαχόμα Σίτι όπως είπαμε θα είναι οι Γκρίζλις.

 

Τέλος, οι Πέισερς βρέθηκαν από το +19 στο +5, τελικά όμως η μεγάλη ανατροπή για τους Χοκς δεν έγινε και η Ιντιάνα πήρε τη νίκη με 73-81, για να κάνει το 4-2 στη σειρά και να περάσει στην επόμενη φάση των playoffs. Εκεί τους περιμένουν οι Νικς.

 

Το πρόγραμμα σήμερα έχει έναν αγώνα, όπου οι Μπούλς και οι Νετς κοντράρονται στον έβδομο αγώνα της σειράς για το ποιος θα πάρει την μεγάλη πρόκριση.