Skip to main content

Άλλη μια ομάδα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Play offs στο ΝΒΑ, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εκμεταλλεύτηκαν στο απόλυτο την έδρα τους, νίκησαν στο 6ο ματς τους Νάγκετς με 92-88, έκαναν το 4-2 στη σειρά και πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

 

Στο άλλο ματς της χθεσινής ημέρας, οι Νετς εκμεταλλεύτηκαν της απουσίες των Μπουλς και πέρασαν από το Σικάγο με 95-92, ισοφάρισαν την σειρά σε 3-3 και στέλνουν την πρόκριση να παιχτεί στο Μπρούκλιν, παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Μπουλς φαίνεται πως αυτοκτονούν σε αυτή τη σειρά, καθώς μετά το break όπου πέτυχαν στην σειρά κάνοντας το 1-1, τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο πηγαίνοντας ξανά την σειρά στο Μπρούκλιν.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι Σέλτικς θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν την σειρά με τους Νικς, καθώς υποδέχονται την ομάδα της Νέας Υόρκης στις 02:00. Από εκεί και πέρα, οι Χόκς αντιμετωπίζουν τους Πέισερς (02:00) στην Ατλάντα με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να φτάσουν στις τέσσερις νίκες και να πάρουν την πρόκριση. Οι Ρόκετς στο Χιούστον υποδέχονται τους Θάντερ (04:30) και τους Γκρίζλις να αντιμετοπιζουν τους Κλίπερς στο Μέμφις (04:30). 

Δείτε περισσότερα

Συγκινεί και εκτός παρκέ ο Λεμπρόν