Skip to main content

Με τους Σπερς και τους Χιτ να έχουν κάνει το sweep και να έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση, χθες οι Νετς έδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν και οι Ρόκετς χάλασαν το “σκούπισμα” των Θάντερ.

 

Συγκεκριμένα με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονταν οι Νετς, αλλά χάριν στο εκπληκτικό τέταρτο δωδεκάλεπτο που είχαν, πήραν το πέμπτο ματς της σειράς με τους Μπουλς (110-91), μείωσαν σε 3-2 και παρέμειναν στο «κόλπο» της πρόκρισης. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους δεν ήταν άλλοι από το δίδυμο των Λόπες και Γουίλιαμς, αμφότεροι με double-double. Στους 28 πόντους σταμάτησε ο πρώτος, που είχε και 10 ριμπάουντ, ενώ 23 πρόσθεσε ο 29χρονος γκαρντ, μοιράζοντας παράλληλα 10 ασίστ

 

Στον άλλον αγώνα της ημέρας, οι Θάντερ ετοιμάζονταν για… σκούπα στο Χιούστον, αλλά οι Ρόκετς είχαν διαφορετική άποψη. Κάνοντας εκπληκτικό τρίτο δωδεκάλεπτο, νίκησαν δύσκολα με 105-103 και πήγαν στο 3-1 τη σειρά. Κορυφαίος για τις «ρουκέτες» ο Πέρσονς, που έφτασε πολύ κοντά σε triple-double, με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ double-double έκανε και ο Ασίκ, με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ. Επόμενη αναμέτριση των δυο, αύριο και πάλι στο Χιουστον.

Δείτε περισσότερα

Extreme sports: 3,30 καθηλωτικά λεπτά ! (video)