Skip to main content

London calling… 

Ότι δεν κατάφερε πέρσι στο σπίτι της, φαίνεται πως έχει βαλθεί να το πετύχει φέτος η Μπάγερν Μονάχου που διέλυσε 4-0 τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Άφαντος ο Λιονέλ Μέσι, κακή η αμυντική λειτουργία των  Καταλανών και παραπονάκια για το 2ο και 3ο γκολ των Γερμανών. 

Εκτός κλίματος απόψε τόσο οι "μπλαουγκράνα" όσο και ο τεχνικός τους που δεν αντέδρασε όπως έπρεπε, άργησε πολύ να προχωρήσει σε αλλαγές και οι Βαυαροί δεν χαρίστηκαν. Με ευνοϊκή σε κάποιες περιπτώσεις διαιτησία, οι γηπεδούχοι πήραν εμφαντική νίκη απόψε που τους στέλνει με το 1,5 πόδι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Μίλερ στο 25' ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82' έβαλε την υπογραφή του και στο τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Το 2-0 πέτυχε ο ο Γκόμεζ στο 49' (υποψία οφσάιντ που έκανε έξαλλους τους Καταλανούς) ενώ το δείκτη του σκορ στο 3-0 ανέβασε ο Ρόμπεν στο 73ο λεπτό βάζοντας σε πανηγυρικό κλίμα την "Allianz Arena". Στη φάση αυτή προηγείται φάουλ στον Τζόρντι Άλμπα αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται και το γκολ μετράει… 

Παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε απόψε η Μπαρτσελόνα, δεν είναι ξεγραμμένη και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για πρόκριση, στον επαναληπτικό του "Καμπ Νου" όπου ελπίζει ο κόσμος και ο Μέσι να είναι καταλυτικοί παράγοντες. 

Δείτα όλα τα γκολ…