Skip to main content

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού είναι γεγονός, καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Μάριο Γέτσε το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγιερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι κάτοικος Μονάχου από τη νέα σεζόν καθώς η Μπάγερν θα πληρώσει στην Μπορούσια τα 37 εκατ. της ρήτρας του, ενώ θα προσφέρει στον ίδιο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 7 εκατ. ευρώ. Την είδηση μετέδωσε και το γερμανικό Sky, με τους Βαυαρούς να αφήνουν στα κρύα του λουτρού την Αρσεναλ που επίσης ήθελε τον διεθνή άσσο.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας από του χρόνου θα έχει στον πάγκο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, στα χέρια του οποίου ο Γκέτσε μπορεί να γίνει το αγαπημένο του «false 9». Σημειώνεται επίσης ότι εξαιρετικά πιθανές στο τέλος της σεζόν είναι οι αποχωρήσεις των Μάριο Γκόμες και Αριεν Ρόμπεν.

Δείτε περισσότερα

Νίκη τίτλου με χατ τρικ του Φαν Πέρσι! (vids)