Skip to main content

Λίγα λόγια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της βράβευσής του στη βραδιά βετεράνων "V' Ammos" των Πειραιωτών.

Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μίλησε για τους δήθεν Ολυμπιακούς που δημιουγούν τα προβλήματα οι οποίοι είναι ελάχιστοι μπροστά στα εκατομμύρια οπαδών της ομάδας.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του για το θέμα:

«Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό είχα υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα. Έχουμε πάρει 3 τίτλους και νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Για το καλοκαίρι έχουμε όλον τον χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Από εκεί και πέρα είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά και νομίζω πως είμαστε.

 

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις. Άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί και καθημερινά από εκεί που γράφουν και συζητούν βρίζουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι ελάχιστοι: 100, 200 ή 300. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτούς. Υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν μπορούν αυτοί να χαλάσουν το κλίμα».

Δείτε επίσης: Φοβερό γκολ από τον Σαμαρά (vids)