Skip to main content

Όταν μαθεύτηκε ότι ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον ,Έρβιν, είναι γκέι πολλοί ήταν που παραξενεύτηκαν και φυσικά κανείς δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ο Έρβιν που πριν λίγες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων όταν ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» σε έξοδο με τον σύντροφό του, μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις σε εκπομπή του YouTube.

«Πάντα ήθελα να βρεθώ στο επίκεντρο. Ανέκαθεν είχα όνειρα και σχέδια για να κάνω κάποια δικά μου πράγματα και να δημιουργήσω μία δική μου εικόνα. Αυτό συνέβη γρηγορότερα από ό,τι περίμενα, αλλά ήξερα πως κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό»,  είπε αρχικά ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον  που σπουδάζει στο New York University οργάνωση event και σχέδιο, ενώ παράλληλα  ασχολείται με τη μόδα, τη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ. 

Για την αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων και τα σχόλια που άκουσε:  «… κάποια άσχημα σχόλια για τον εαυτό μου και το ποιος είμαι. Είναι σαν να μου επιτίθενται επειδή είμαι εγώ. Εγώ μπορώ μόνο να είμαι ο εαυτός μου, οπότε δεν ξέρω τι θέλετε να κάνω». 

Τέλος  για τη σχέση του με την οικογένειά του, τόνισε: «Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή την οικογένεια. Ήταν πάντα δίπλα μου. Όταν αποκάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος φοβόμουν, αλλά είχα την υποστήριξη των γονιών μου και των αδερφών μου. Το αποκάλυψα στη μητέρα μου στα 13-14 και στον πατέρα μου έναν χρόνο μετά. Μου είπαν πως θα συνεχίσουν να με αγαπούν».