Skip to main content

Σε αυστηρό ύφος μίλησε ο Μίτσελ στους παίκτες του καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα τους εντός γηπέδου.

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή είναι πολύ σημαντικό και θέλει η οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν όσο καλύτεροι γίνεται. Για αυτό το λόγο τους επεσήμανε τα λάθη τους στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Παράλληλα, εκθείασε τον Άριελ Ιμπαγάσα που άλλαξε εξ ολοκλήρου την εικόνα της ομάδας όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο Μίτσελ είπε στην προπόνηση της Τετάρτης:

«Αυτό ακριβώς θέλω να γίνεται και στα παιχνίδια. Δεν γίνεται κάθε φορά να πετάμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο. Δεν μπορούμε να σπαταλάμε πάντα το πρώτο μέρος και να μην μπορούμε να βγάλουμε φάσεις».

Για τον  Αριέλ Ιμπαγάσα είπε εκθειάζοντάς τον: «Όταν δηλαδή θα είναι τραυματίας ο Αριέλ εμείς δεν θα βγάζουμε φάσεις και ούτε θα σκοράρουμε; Μέχρι το σημείο που μπήκε στο παιχνίδι ο Ιμπαγάσα δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε. Είχαμε πρόβλημα, δεν ήμασταν καλοί και ο Πλατανιάς είχε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς».

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν το καλύτερο στη συνέχεια: «Το ότι έχουμε πάρει το πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουμε καλή μπάλα. Το γεγονός ότι απέναντί μας έχουμε ομάδες μικρότερες από εμάς επίσης δεν δικαιολογεί να αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλω να φτιάχνουμε παιχνίδι και να βγάζουμε φάσεις».

Για το ντέρμπι της Κυριακής δεν αναφέρθηκε, ωστόσο αναμένεται να το κάνει σε κάποια από τις επόμενες προπονήσεις.