Skip to main content

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των πινάκων διαιτησίας.

Ο Γιώργος Σαρρής μόλις έμαθε για την κλήση σε απολογία από τη δικαιοσύνη έκανε λόγο για καλοστημένη σκευωρία λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Έχω ήδη ξεκινήσει τις αγωγές, θα φανεί ποιος κάνει την σκευωρία. Είναι πάρα πολύ καλοστημένη, αλλά δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Θα λάμψει η αλήθεια».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  για την ίδια υπόθεση φέρεται να κλήθηκαν από τον εισαγγελέα και να κατέθεσαν υπόμνημα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών για την Superleague, Γιώργος Δούρος, και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση ξεκίνησε  όταν ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας σε δηλώσεις του αμφισβήτησε την κατάρτιση πινάκων διαιτησίας αλλά και με την κατάθεση του  προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα και την επιστολή του πρώην μέλους της ΚΕΔ, Κύρου Βασάρα στο συμβούλιο της ΕΠΟ.