Skip to main content

Την ερωτική ζωή του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ θα την ζήλευαν πολλοί άντρες και θα σας εξηγήσουμε το λόγο.

Ως γνωστόν ο Ράφαελ ήταν παντρεμένος με τη Σιλβί την οποία χώρισε επειδή η καημένη βαρέθηκε το… κέρατο. Ο Φαν Ντερ Φάαρτ διατηρεί εδώ και καιρό δεσμό με τη Σάμπια η οποία ήταν φίλη με εν διαστάσει γυναίκα του, Σιλβί,  και πρώην σύζυγος του  Καλίντ Μπουλαρούζ. Μάλιστα ο Ράφαελ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το δεσμό του με την 35χρονη.

Ελάτε τώρα, αφού διαβάσατε τα παραπάνω  πείτε την αλήθεια,  δεν σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε την φίλη της κοπέλας σας ή την κοπέλα του φίλου σας  όπως ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ;

Ο Ολλανδός άσος είπε για τη σχέση του με την 35χρονη Σάμπια: «Γνωριζόμασταν εδώ και χρόνια και ήμασταν καλοί φίλοι. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αναπτύξει δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η σχέση εμπιστοσύνης που είχαμε εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω».

Από την πλευρά της η Σάμπια, που υπήρξε σύζυγος του Καλίντ Μπουλαρούζ από το 2006 ως το 2013 είπε για τη σχέση με τον Φαν Ντερ Φάαρτ: «Είμαστε μαζί λίγο καιρό και πάμε σιγά-σιγά. Η αγάπη χρειάζεται καιρό για να αναπτυχθεί».

Τέλος, ερωτηθείσα αν πιστεύει πως θα ενοχληθεί η φίλη της, Σιλβί Φαν Ντερ Φάαρτ, για τη σχέση με τον εν διαστάσει σύζυγό της, είπε: «Δεν πιστεύω πως θα ενοχληθεί. Η σχέση μας άρχισε αφού είχαν χωρίσει οι δυο τους. Ο καθένας πλέον είναι ελεύθερος να κάνει τη ζωή του».

Δείτε ακόμη: "Σκοράρει" και εκτός παρκέ ο Ρούντι