Skip to main content

Δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μόλις έληξαν στην ιταλική Serie A’ με τη Νάπολι να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το 2-0 επί της Τζένοα και την Ίντερ να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Αταλάντα!

Η Νάπολι είχε «καθαρίσει» από το ημίχρονο το παιχνίδι και με τη νίκη της με 2-0 πήγε τη διαφορά της από την 3η Μίλαν στο +4 ενώ παραμένει 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Το σκορ για τους «παρτενοπέι» άνοιξε ο Πάντεφ στο 18’ ενώ ο Τζεμαίλι έκανε το 2-0 στο 29ο λεπτό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους γηπεδούχους έχασε και πέναλτι ο Καβάνι στο 65’.  

Η πραγματική μάχη όμως έγινε στο Μιλάνο εκεί όπου ο Ντένις «πάγωσε» το «Μεάτσα»! Οι «νερατζούρι» πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ τους 1-0 χάρη στο γκολ του Ρόκι στο 43’ αλλά η επιστροφή ήταν πολύ διαφορετική. Ο Μποναβερτούρα έκανε το 1-1 στο 56’, η Ίντερ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ και αέρα δύο τερμάτων μάλιστα με τα γκολ του Αλβάρες (57’, 61’) και από εκεί και πέρα το χάος!

Ο Ντένις «πλήγωσε» ανεπανόρθωτα την ομάδα του Στραματσιόνι και με χατ τρικ, έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του! Άρχικα σκόραρε με πέναλτι στο 65’, έκανε το 3-3 στο 71’ και έξι λεπτά αργότερα έβαλε μπροστά την Αταλάντα «παγώνοντας» τον κόσμο στο γήπεδο! Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις μετά την αποβολή του Ραϊμόντι αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι.  

*Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας είχαν ως εξής:

Φιορεντίνα-Μίλαν 2-2

Κατάνια-Κάλιαρι 0-0

Ουντινέζε-Κιέβο 3-1

Σαμπντόρια-Παλέρμο 1-3

Σιένα-Πάρμα 0-0

*Αύριο Δευτέρα, η 31η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με την μάχη της Ρώμης μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο.