Skip to main content

Ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλός για τη Βραζιλία και για αυτό θα πρέπει άμεσα να πάρει την απόφαση ν’ αγωνιστεί στην Ευρώπη τόνισε με δηλώσεις του ο Ρονάλντο. 

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου για άλλη μια φορά «έσταξε» μέλι για τον νεαρό επιθετικός της Σάντος τονίζοντας πως έφτασε πια το πλήρωμα του χρόνου για να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα και  να αποκτήσει εμπειρίες που θα τον βοηθήσου στη «Σελεσάο».

«Ο Νεϊμάρ είναι χωρίς αμφιβολία ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Θα μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, εφόσον αποφασίσει να παίξει στην Ευρώπη. Είναι αρκετά ταλαντούχος για να περιορίζεται μόνο στη Βραζιλία», τόνισε αρχικά ο Ρονάλντο και συνέχισε:

«Είχε πολλές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Σάντο. Η καλύτερη στιγμή για να παίξει στην Ευρώπη θα είναι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου είπε: «Θα γίνει περισσότερο ώριμος και θα έχει περισσότερο εμπειρία για να οδηγήσει την Βραζιλία».