Skip to main content

Σήμερα το βράδυ(2/4) καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας γιατί έχει αγώνες ChampionsLeague.

Το μενού των πρώτων αγώνων των προημιτελικών έχει Παρί Σεν ΖερμένΜπαρτσελόνα και Μπάγερν Γιουβέντους με τις δύο αναμετρήσεις να ξεκινάνε κλασσικά στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Η Παρί που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φιλοξενεί την επί χρόνια κυρίαρχη στην Ευρώπη Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι που διανύουν μια καλή αγωνιστική περίοδο δεν έχουν προβλήματα ενώ από την άλλη οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν στον πάγκο τον Τίτο Βιλανόβα ύστερα από δύο μήνες απουσίας λόγω της θεραπείας που έκανε για τον καρκίνο. Στα αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει κάποια μικρπροβλήματα καθώς απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Πέδρο και οι τραυματίες Πουγιόλ και Αντριάνο τραυματίες. Τσάβι και Άλμπα επέστρεψαν ενώ έτοιμος είναι και ο Αμπιντάλ.

Μπάγερν – Γιουβέντους

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Μπάγερν υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι που έχουν ως ατού την έδρα τους θέλουν μια καθαρή νίκη επί των Ιταλών έτσι ώστε να έχουν  εύκολο έργο στον επαναληπτικό αγώνα. Από την άλλη οι «μπιανκονέρι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ίντερ για το πρωτάθλημα και πάνε για το θετικό αποτέλεσμα.