Skip to main content

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται ο Ουρουγουανός Καμίλο Σεμπάστιαν Μαγιάδα της Ντανούμπιο.

Οι «πράσινοι» ξεκινάνε από τώρα την ανεύρεση των επόμενων στόχων τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Μαγιάδα είναι ένας απ΄τους ποδοσφαιριστές που τους τράβηξε το ενδιαφέρον.  Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είδαν πολλές φορές τον εν λόγω παίκτη σε δράση και είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. 

Ο 22χρονος Ουρουγουανός που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αλλά μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Λίβερπουλ έπειτα από προτροπή του Κλαούντιο Κανίγια. Πέρσι το καλοκαίρι ο Μαγιάδα έφτασε πολύ κοντά στην Κρόνιγκεν αλλά ο παίκτης δεν πρόλαβε να πάει από την Ουρουγουάη στην Ολλανδία με αποτέλεσμα να μην προλάβει την περίοδο των μεταγραφών.

Τέλος, ο Μαγιάδα έχει αγωνιστεί μόνο στη Ντανούμπιο και είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Ουρουγουάης και η αξία του ανέρχεται στα 450.000ευρώ.

Δείτε ακόμη: Που πας ρε Μπέκαμ με το κουστούμι;