Skip to main content

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με συνεντευξή του, τόνισε πως θα ήθελε τον Φερνάντο Τόρες και πάλι στην Ατλέτικο, ενώ μίλησε για τον Ρανταμέλ Φαλκαό και είπε πως το να θα μείνει ή όχι στην ομάδα είναι καθαρά απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Φερνάντο αυτή την στιγμή παίζει σε άλλη ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε πρώτα να τελειώσει η σεζόν και έπειτα να αποφασίσουμε για ποιους παίκτες θα κινηθούμε στο μεταγραφικό “παζάρι” του καλοκαιριού, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ μας. Ο Φερνάντο γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου, τι σημαίνει να παίζεις εδώ και δεν χρειάζεται να μιλήσω για τις ικανότητές του και ξέρω πόσο μπορεί να μας βοηθήσει», τόνισε ο Σιμεόνε, για να συνεχίσει για τον Φαλκάο:



«Δεν είμαι ούτε ο Φαλκάο, ούτε ο εκπρόσωπός του. Είμαι προπονητής και τον σέβομαι απολύτως, γιατί με βοήθησε με τις ικανότητές του τόσο όταν ήμουν στη Ρίβερ Πλέιτ, όσο και τώρα. Πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό και πραγματικά σέβομαι τους ποδοσφαιριστές που το κάνουν αυτό. Ωστόσο, το αν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο ή όχι είναι δική του απόφαση». 

Δείτε περισσότερα:Θέλει Σάντσες στην ''Γιούβε'' ο Βιντάλ