Skip to main content

Μπορεί οι φήμες που θέλουν τον Ντε Χέα να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι να είναι πολλές, ωστόσο ο παίκτης με δηλώσεις του διέψευσε όσα γράφονται.

Η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Ντε Χέα το 2011 από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2011 και ο ίδιος επιθυμεί να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ντε Χέα με δηλώσεις στου στη «Sun» είπε σχετικά με όσα ακούγονται περί μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα: «Ξέρω ότι πολλά γράφονται αλλά εγώ έχω συμβόλαιομε την Γιουνάιτεντ και περνάω πολύ καλά εδώ. Διάφορα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς αλλά στην Μπαρτσελόνα τερματοφύλακας είναι ακόμη ο Βαλντές. Προς το παρόν, πάντως, μόνο στη Γιουνάιτεντ θέλω να με σκέφτομαι να παίζω. Θέλω να μείνω εδώ για χρόνια και να κατακτήσω πολλούς τίτλους».

Τέλος, ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντε Χέα  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Ο Φέργκιουσον είναι κάτι περισσότερο από προπονητής μας. Ελέγχει τα πάντα στην ομάδα και ασχολείται με όλα προσωπικά. Είναι πατέρας για όλους μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ο καλύτερος με διαφορά».