Skip to main content

Τα όσα ζεί ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο τον τελευταίο χρόνο, μοιάζουν να είναι σενάριο από σαπουνόπερα, καθώς η ίδια του η γυναίκα Τζανίνα, έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της.

Όλα άρχισαν όταν πέρυσι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, πατέρας της Τζανίνα, έχασε την μητέρα του που της είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Η κόρη του θέλοντας να του φτιάξει την διάθεση, καθώς ο Μαραντόνα είχε καταπέσει πολύ, διοργάνωσε προς για αυτόν μια συναυλία με κύρια τραγουδίστρια ένα αστέρι της Αργεντινής, την Καρίνα Τεγιέδα, ελπίζοντας πως, εκτός από τα τραγούδια και την φωνή της, ο πατέρας της θα εκτιμήσει και την εμφάνιση της δεδομένου ότι ο Μαραντόνα έχει αδυναμία στις όμορφες κοπέλες.

Δείτε περισσότερα

Χούφτωσε την διαιτητή ο Μιγιάτοβιτς

Το στόρι όμως μεταξύ Τεγιέδα και Ντιέγκο δεν προχώρησε, κάτι που έγινε με ένα άλλο μέλος της οικογένειας. Μπορεί ο Ντιεγκίτο να μην εκτίμησε τα φυσικά κάλλη της Καρίνα, το έκανε όμως ο γαμπρός του, Αγκουέρο που έμεινε άφωνος με την αοιδό.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν κρυφά ραντεβού ώστε να τα λένε κατ ιδίαν. Ο Αγκουέρο, όμως, δεν άντεχε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Έτσι λοιπόν σαν αληθινός άντρας, ζήτησε διαζύγιο από την κόρη του Μαραντόνα.

Σήμερα το παράνομο ζευγάρι είναι έτοιμο να γίνει… νόμιμο, ενώ η απατημένη σύζυγος δεν μπορεί να πιστέψει πως… έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. «Ήμουν εγώ που την έβαλα στο σπίτι μας, διοργανώνοντας τη συναυλία. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια ήταν από τις αγαπημένες μας και συχνά ακούγαμε τα τραγούδια της. Μετά από τη συναυλία αυτή γίναμε φίλοι και συχνά ανταλλάσσαμε γραπτά μηνύματα. Που να φανταζόμουν πως εκείνη αντάλλασσε μηνύματα και με τον άντρα μου», είπε σε συνέντευξή της σε κανάλι της πατρίδας της.

Η Τζανίνα έχει ζητήσει 10 χιλιάδες στερλίνες μόνο (!) για το ενοίκιο του σπιτιού της στο Μπουένος Άιρες, ενώ το συνολικό ποσό που διεκδικεί ως διατροφή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. 

Δείτε περισσότερα

Πετάει για Βραζιλία μέσω…Ζένιτσα