Skip to main content

Παροξυσμός επικρατεί στο Παρίσι για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Γάλλους να παθαίνουν αμόκ ώστε να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον αγώνα. Από την μια είναι λογικό, καθώς 18 χρόνια είχαν να ζήσουν κάτι τέτοιο οι Παριζιάνοι και η προσμονή ήταν μεγάλη. Φυσικά βοήθησε και το όνομα του αντιπάλου, αφού η Μπαρτσελόνα είναι πόλος έλξης από μόνη της.

Δείτε περισσότερα

Απολύθηκαν γιατί χόρεψαν Harlem Shake στο γραφείο!

Ο Φρεντερίκ Λονγκεπέ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Παρί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις εμπορικές δραστηριότητες του συλλόγου, περιέγραψε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την… κάψα των φιλάθλων για ένα «μαγικό χαρτάκι».

 

«Ήταν σαν υπήρχε συναυλία των Rolling Stones. Το στάδιο είναι 45.000 θέσεων, εκ των οποίων τα 25.000 είναι διαρκείας, ενώ 5.000 εισιτήρια δόθηκαν για τις ανάγκες της Μπαρτσελόνα και της UEFA. Κατά συνέπεια, στη διάθεση του κοινού ήταν 15.000 εισιτήρια και οι αιτήσεις ήταν πάνω από 700.000. Με το που άνοιξαν τα εκδοτήρια το πρωί της Δευτέρας, δεχθήκαμε 100 κλήσεις. Θα έπρεπε να έχουμε 1.000 με 1.500 υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Το σύστημα είχε μπλοκάρει για δύο ώρες» ήταν τα λόγια του.

 

Ηλίου φαεινότερο ότι τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν αμέσως, εκτός και κάποιοι ψάξουν στην μαύρη αγορά, με τον Γαλλικό τύπο να αναφέρει ότι η τιμή τους εκεί θα φτάσει μέχρι και τα 1000 ευρώ.

Δείτε περισσότερα

Μουρίνιο: «Λένε ανοησίες. Δεν φεύγω από τη Ρεάλ»