Skip to main content

Νέα καμπάνια ετοίμασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εγγραφή νέων μελών στη «Συμμαχία» και την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο η οποία θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος  συναντήθηκε χθες με μέλη του Δ.Σ. όπου κύρια θέματα συζήτησης ήταν η ΑΜΚ, η νέα καμπάνια εγγραφής μελών που θα φέρει χρήματα στα ταμεία, αλλά και άλλοι τρόποι εισροής ρευστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις του ΔΣ που αφορούν την καμπάνια που θα προβληθεί μέσω ΜΜΕ έτσι ώστε να γίνουν άμεσα οι εγγραφές.

Δείτε ακόμη: Μοιράζουμε χρήμα με Αγγλία και Ελλάδα!

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως η καμπάνια πρέπει να γίνει τώρα που η ομάδα επιστρέφει στη Λεωφόρο καθώς αυτό αποτελεί κίνητρο για τον κόσμο να γραφτεί και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η «πράσινη» ΠΑΕ.

Προνόμια και μπόνους θα έχουν τα μέλη που θα βάλουν χρήματα ενώ θα υπάρξουν και οικονομικότερα πακέτα διαρκείας. Όσο για την ΑΜΚ ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως έχει βρει κάποιο ποσό ωστόσο χρειάζονται και νέες εγγραφές για να μαζευτούν και άλλα χρήματα.

Το σύνθημα της καμπάνιας θα είναι «επιστρέφουμε στο σπίτι μας, εξασφάλισε και εσύ μία θέση» και το πιο πιθανό είναι να αρχίσει να προβάλλεται από την ερχόμενη εβδομάδα.