Skip to main content

Ο  Τόμας Μίλερ δεν θέλει ούτε να ακούει για Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση του Champions League καθώς όπως είπε αν θέλει η Μπάγερν να προκριθεί στην τετράδα θα πρέπει να αποφύγει τους Καταλανούς.

Ο Μίλερ λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ και πριν σφραγίσουν οι Βαυαροί την πρόκριση στους «8» καθώς στον πρώτο αγώνα είχαν νικήσει με 3-1 μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας.

Δείτε ακόμα: Champions League: Κυνηγάει το θαύμα η Άρσεναλ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλερ: «Η ομάδα μου θέλει να φτάσει ως τον τελικό και φέτος. Είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα. Οποιαδήποτε ομάδα και αν μας έρθει στην προημιτελική φάση ή στον ημιτελικό, μπορούμε να την αποκλείσουμε. Με τους Καταλανούς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», τόνισε αρχικά ο Μίλερ.

Για το ότι οι  περισσότεροι θεωρούν πως ένα ζευγάρι Μπάγερν – Μπαρτσελόνα θα αποτελούσε «διαφήμιση» για το ποδόσφαιρο: «Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να παίξουμε με τη Μπαρτσελόνα πριν τον τελικό. Μακάρι να είναι αυτός ο μεγάλος τελικός. Πιο πριν δεν θέλω να τους αντιμετωπίσουμε. Μόνο ένας… μαζοχιστής θα το ήθελε», κατέληξε  με χιούμορ.