Skip to main content

Αποθεωτικός προς τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα είναι σήμερα ο Ισπανικός τύπος όπως είναι φυσικό, με κύριο πρόσωπο ποιον άλλον από τον Μέσι που με δυο δικά του γκολ από τα τέσσερα που πέτυχαν οι Καταλανοί, έστειλε την Μπάρτσα στους “8” του Champions League αλλά κυρίως την ξύπνησε από το λήθαργο. Υπόκλιση στους Καταλανούς όμως κάνει και ο Ιταλικός τύπος κάνοντας παραλληλισμό με το Βατικανό και το κονκλάβιο που εκλέγει τον νέο Πάπα αυτή την ώρα.

 

«Αποθέωση στο Καμπ Νόου! Κάναμε την ανατροπή! Ο Μέσι ηγέτης, με δύο γκολ, σε μία λαμπρή Μπάρτσα που πήρε τη μεγάλη πρόκρισξη. Ο Τίτο επιστρέφει στις 25 Μαρτίου και θα δώσει το παρών στους «8», τονίζει η Sport.

 

Η As από την πλευρά της βλέπει… clasico στον ορίζοντα: «Ανατροπή και καθ' οδόν για το περίφημο clasico. Ο Μέσι (2), ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα κατεδάφισαν μία χαλαρή Μίλαν», τονίζει η As και προσθέτει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάρτσα πηγαίνουν μαζί στην κλήρωση της Παρασκευής. Βίγια: "Με ωραίες μέρες σαν αυτή ξεχνάς όλα τα κακά"».

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το μεγάλο ματς και η Marca, που με τη σειρά της ονειρεύεται clasico στο Tσάμπιονς Λιγκ: «Επέστρεψε η Μπάρτσα. Οι αθουλγράνα κατάφεραν την επιστροφή που τους έλειπε. Ο Μέσι κατάστρεψε τους χαλαρούς ροσονέρι με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βίγια και ο Άλμπα ολοκλήρωσαν την αγγαρεία. Ο Νιάνγκ μπορούσε να αλλάξει την πρόκριση με ένα σουτ στο δοκάρι ενώ το ματς ήταν 1-0. Πρωτάθλημα πολυτελείας. Ακόμα ένα -μεγα-κλάσικο στον ορίζοντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα στη μάχη για την κορυφή της Ευρώπης, αναφέρει η Marca.

 

«Μάθημα από τον Μέσι. Η Μπάρτσα ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν με ένα βαρύ 4-0. Γίγαντας ο Αργεντινός. Δοκάρι του Νιάνγκ στο 1-0», αναφέρει η ιταλική gazzetta dello sport, έχοντας πρωτοσέλιδο -τι άλλο;- τον Μέσι!

 

«Υπερβολικά πολύ Μέσι», τονίζει η Corriere και στέκεται στον Αργεντινό: «Σόου του φαινόμενου, ανατροπή της Μπάρτσα: 4-0. Δύο ο Μέσι, μετά ο Βίγια και ο Ζόρντι Άλμπα και οι ροσονέρι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ».