Skip to main content

Με το ένα πόδι στη Μίλαν βρισκόταν πριν λίγο καιρό ο Τζενάρ Γκατούζο σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Αντρέα Ντ’ Αμίκο.

Ο Γκατούζο που είχε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής τώρα ασχολείται με την προπονητική και πριν λίγο καιρό πριν βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της Σιόν είχε συζητήσεις με τη Μίλαν.

Δείτε ακόμη: Διχίλιαρο καμπανάκι για θέατρο στον Τοροσίδη!

Την αποκάλυψε έκανε ο μάνατζέ του Αντρέα Ντ’ Αμίκο με δηλώσεις του στο συνδρομητικό «Sky»: «Πριν λίγο καιρό, όταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στον πάγκο της Μίλαν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να μιλήσουμε για τον Γκατούζο. Στο μυαλό του προέδρου της Μίλαν ήταν η ιδέα της πρόσληψης του πρώην ποδοσφαιριστή του, για τον οποίο τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Τελικά, ο Αλέγκρι πήρε κάποια αποτελέσματα και τα πάντα έμειναν σε θεωρητικό επίπεδο. Πάντως, ο Τζενάρο παραμένει ένας από τους υποψήφιους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν τα επόμενα χρόνια».

Για το αν ο Γκατούζο είχε την εμπειρία να αναλάβει μια τέτοια αποστολή, είπε: «Ο Τζενάρο είναι τελειομανής και δεν σταματάει να εργάζεται ούτε στιγμή. Όπως ήταν ως παίκτης, που έκανε προπόνηση ακόμα και τις μέρες του ρεπό, έτσι και ως προπονητής. Έχει πάθος για τη δουλειά του, είναι δυναμικός και θεωρώ πως μπορεί να καλύψει με τις γνώσεις του όποια κενά έχει αυτή τη στιγμή στο θέμα της προπονητικής εμπειρίας. Για μένα ο Γκατούζο είναι έτοιμος για τον πάγκο οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας».