Skip to main content

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων ακούγονται περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον  Σάκη Τσιώλη προχώρησε ο  Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης σε χθεσινή(11/3) συνέντευξή του στον στον NovaΣΠΟΡ FM  δήλωσε πως έχει προτάσεις για συνεργασία από δύο ομάδες της Super League και πολλοί έσπευσαν να πουν πως μία από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δε τίθεται τέτοιο θέμα ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στον Φάμπρι.

Δείτε ακόμη: Πάμε… Ταμείο: Οι Προτάσεις της ημέρας!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην εφημερίδα  «Πράσινη»:

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή. Είναι ένας σοβαρός προπονητής του οποίου τη δουλειά σεβόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή που έχουμε. Ο κ. Φάμπρι έχει αντιστρέψει την κατάσταση, έχει βελτιώσει την ομάδα και το μόνο που μας απασχολεί είναι η προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε ηρεμία. Αυτό είναι το σημαντικό. Στο τέλος της σεζόν θα κριθούν όλοι και θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό του συλλόγου».