Skip to main content

Το ημερολόγιο χτες έδειχνε 10 Μαρτίου και έξι από τους καλύτερους παίκτες πόκερ παγκοσμίως βρέθηκαν αντιμέτωποι στα τραπέζια για την αναμέτρηση της χρονιάς.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Gus Hansen θύμισε στον Daniel Negreanu μέσα από το Twitter μία μεταξύ τους παρτίδα από ένα τηλεοπτικό poker show που ακόμα κάνει τον Negreanu να βλέπει εφιάλτες.

Με αφορμή το Tweet του «Μεγάλου Δανού» o Negreanu θεώρησε πως ήρθε η ώρα της εκδίκησης, μερικά χρόνια μετά και τον προκάλεσε σε μία μονομαχία ομάδων PokerStars και Full Tilt.

Οι επαγγελματίες της PokerStars Daniel Negreanu, Bertrand "ElkY" Grospellier και Isaac Haxton θα έπαιζαν για $150.000 με τους επαγγελματίες της Full Tilt, Gus Hansen, Tom Dwan και Viktor Blom.

Η ημέρα ξεκίνησε με την αναμέτρηση μεταξύ Viktor “Isildur1”Blom και Bertrand "ElkY" Grospellier και οι δυο παίκτες δεν ήταν καθόλου ομιλητικοί κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο ElkY πολύ γρήγορα πήρε το προβάδισμα όταν ο Blom μπήκε all in στο πρώτο τραπέζι με Q4. Στο flop είχαν ανοίξει τα φύλλα JKT και ο ElkY έκανε το call με Q9. Στo turn και το river εμφανίστηκαν τα φύλλα K4 και ο ElkY αναδείχτηκε νικητής στο ένα από τα τρία τραπέζια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και πολύ γρήγορα ο ElkY έδωσε τέλος στην αγωνία κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης. Στο Table 2 όλες οι μάρκες μπήκαν στο κέντρο του τραπεζιού όταν στο flop εμφανίστηκαν τα φύλλα 55K. Ο Grospellier είχε το προβάδισμα με AK ενώ ο Blom άνοιξεKT.

Το turn και το river ήταν 6 και J αντίστοιχα και ο ElkY κέρδισε και στο δεύτερο τραπέζι.

Νικητής της αναμέτρησης είχε ήδη αναδειχτεί ο ElkY με δυο νίκες αλλά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε όταν σε board 6825 ο ElkY με A7 έβαλε all in τον Blom με 63. Το river ήταν K και ο ElkY εξασφάλισε το 1-0 για την ομάδα του και $50.000 στο bankroll του.

Στην δεύτερη αναμέτρηση αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Isaac Haxton και ο Tom Dwan. Ο επαγγελματίας της PokerStars στο Table 1 πήρε πολύ γρήγορα την νίκη. Στο 23ο χέρι της αναμέτρησης ο Haxton έκανε mini raise από το button και ο Dwan έκανε το call.

Στο flop άνοιξαν τα φύλλα 48T και ο Dwan έκανε check ενώ ο Haxton πόνταρε ξανά. Ο Dwan απάντησε με 3bet και ο Haxton έκανε το call.

Το turn ήταν 4 και ο Dwan έπαιξε πάλι ντούκου. Ο Haxton πόνταρε και ο Dwan αφού έκανε το call είδε στο river να ανοίγει 5. O Dwan έπαιξε ντούκου και ο Haxton πόνταρε βάζοντας τον αντίπαλό του all in. Αφού ο durrrr έκανε το call ο Haxton άνοιξε 84 κερδίζοντας την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση ενώ ο Dwan έκανε muck τα φύλλα του.

Ο Dwan λίγο αργότερα κέρδισε στο Τable 3 όταν ο Ηaxton μπήκε all in preflop και ο Dwan έκανε το call.

Haxton: K9

Dwan: J7

Στο τραπέζι άνοιξαν τα φύλλα Q4785 και όλα έμελλε να κριθούν στο Table 2 που ήταν και το τελευταίο τραπέζι που είχε μείνει ανοιχτό.

Ο Haxton στο 63ο χέρι έκανε raise από το button στις 100 μάρκες όταν τα blinds ήταν 25.000/50.000 και ο Dwan μπήκε all in με 1.176.000μάρκες. Ο Haxton έκανε αστραπιαία το call και τα φύλλα τους άνοιξαν.

Haxton: AA

Dwan: AJ

Στο τραπέζι εμφανίστηκαν τα φύλλα 9348Q και ο Haxton εξασφάλισε την νίκη και $50.000 από τον Dwan.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα της PokerStars είχε ήδη εξασφαλίσει την νίκη αλλά η διεθνής κοινότητα του πόκερ ανυπομονούσε να δει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ των δύο… “αρχηγών” των ομάδων, Daniel Negreanu και Gus Hansen.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Ο Νegreanu δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να πάρει την πρώτη ικανοποίηση μιας και στο έβδομο κιόλας χέρι που παίχτηκε στο Τable 2 πήρε την νίκη και το προβάδισμα.

Στο έκτο χέρι ο Negreanu έκανε raise στις 40.000 μάρκες από το button και ο Hansen έκανε το call. Στο flop εμφανίστηκαν τα φύλλα 249 και ο Hansen έκανε check. Ο Negreanu πόνταρε ακόμη 60.000 και ο Hansen διπλασίασε το ποντάρισμα. Μετά το call του Negreanu το turn εμφανίστηκε και ήταν8. O Hansen πόνταρε 320.000 και ο Negreanu έκανε raise στις 820.000. Ο Hansen μπήκε all in και ο Negreanu έκανε το call.

Negreanu: 98

Hansen: Q9

To river ήταν T και ο Hansen έμεινε μόνο με 40 μάρκες τις οποίες έχασε στο επόμενο χέρι.

Πλέον τους είχαν μείνει μόνο δυο τραπέζια ανοιχτά και ενώ ο Hansen στο Table 1 είχε πολύ ισχυρό προβάδισμα ο Negreanu κατάφερε δυο φορές να διπλασιάσει και τελικά να αναδειχτεί νικητής και σε αυτό το τραπέζι.

Στο τελευταίο χέρι που παίχτηκε στο Table 1 ο Negreanu αύξησε το ποντάρισμα στις 100.000 και ο Hansen απάντησε με 3bet.

O Νegreanu προχώρησε σε 4 bet και ο Hansen με την σειρά του σε 5bet οδηγώντας τον Negreanu σε all in. Μετά το αστραπιαίο call του Hansen τα φύλλα τους άνοιξαν:

Negreanu: KK

Hansen: JJ

Στο τραπέζι άνοιξαν τα φύλλα 37842 και ο Negreanu κέρδισε και στο δεύτερο τραπέζι.

Λίγο αργότερα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την νίκη του Daniel Negreanu στο Table 3. Στο 81ο και τελευταίο χέρι αυτής της αναμέτρησης ο Negreanu έκανε mini raise από το button και ο Hansen έκανε 3bet μόνο και μόνο για να βρεθεί αντιμέτωπος με το all in του αντιπάλου του.

Αφού ο Μεγάλος Δανός έκανε το call τα φύλλα τους άνοιξαν:

Negreanu: AK

Hansen:J9

Στο τραπέζι άνοιξαν τα φύλλα 53356 και η ομάδα της PokerStars αναδείχτηκε νικήτρια ομάδα και επίσημα με 3-0 ή 8-1.

Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων:

ElkY-Isildur1: 3-0

luvthewNBA-durrrr: 2-1

Kid Poker-Gus Hansen: 3-0

PokerStars-Full Tilt: 8-1

Πηγή: pokerlobbygr.com