Skip to main content

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον Όσκαρ Πιστόριους σχετικά με τον χαρακτήρα του και την λατρεία του για τα όπλα.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του 26χρονου, ο Όσκαρ είναι εθισμένος στα όπλα, ψυχωτικός και κυκλοθυμικός.

Αρχικά ο γνωστός του Πιστόριους και πρώην ποδοσφαιριστής, Μαρκ Μπάτσελορ είπε: «Αυτό που συνέβη ήταν σαν να το περιμέναμε. Μπορούσε ξαφνικά να θυμώσει και να τσακωθεί. Moυ έλεγε πως δεν με φοβάται και πως ξέρει που βρίσκομαι και με προκαλούσε να πάω σπίτι του για καβγά».

Δείτε ακόμη: Τελειώνει από την Τσέλσι ο Μπεναγιούν

Παράλληλα, ανέφερε  πως ο Πιστόριους πίστευε πως Ρίβα τον απατούσε μαζί του ενώ τόνισε πως ο Πιστόριους οπλοφορούσε συνέχεια.

Αίτηση προκειμένου να γίνει συλλέκτης όπλων είχε κάνει ο παραολυμπιονίκης σύμφωνα με τον Κάρβελ Γουέμπ .

Τέλος, ο Λερένα Κέβιν  δήλωσε πως το όπλο του παραολυμπιονίκη είχε εκπυρσοκροτήσει τον Γενάρη μέσα σε καφετέρια λέγοντα χαρακτηριστικά για το γεγονός: «Ήταν ένα τεράστιο λάθος αυτό που συνέβη, δεν είχε πρόθεση. Θα μπορούσε βέβαια να έχει τραγικές συνέπειες. Ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί εκείνη τη μέρα και ο Όσκαρ είχε απολογητικό ύφος. Τα όπλα είναι πολύ επικίνδυνα. Ήταν ωραίος τύπος που μπορούσε να κάνει πλάκα με τους φίλους του, δεν προέβη σε απερίσκεπτες ενέργειες ούτε η στάση του ήταν επιθετική στην παρέα».