Skip to main content

Το όνομα του αν και έχει πάρει μόλις φέτος μεταγραφεί για την Μονακό έχει ακουστεί πολύ τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Τζαβέλας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από το Μόντε Κάρλο παρά μόνο αν τον διώξουν. Ο Έλληνας αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta και μίλησε για το πως είναι η ζωή του στο πριγκιπάτο, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό.

 

Μεταξύ άλλων λοιπόν είπε:

 

– Συμπλήρωσες έναν χρόνο στο Πριγκηπάτο, φορώντας τη φανέλα των Μονεγάσκων και είσαι πλέον σε θέση να συγκρίνεις την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Μονακό, αλλά και τη διαφορά ανταγωνισμού και ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στο πρωτάθλημα της 2ης Κατηγορίας στη Γερμανία και τη Γαλλία αντίστοιχα…

 

«Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ υψηλό και σαφώς καλύτερο από το αντίστοιχο της 2ης Κατηγορίας στη Γερμανία… Ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος και ο τρόπος παιχνιδιού αρκετά σκληρός και δυνατός. Από 'κει πέρα, η οργάνωση της Μονακό δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από συλλόγους που αγωνίζονται στο Champions League! Οι ποδοσφαιριστές έχουν ότι ζητήσουν, παρακολουθούνται από τους κορυφαίους επιστήμονες σε επίπεδο ιατρικής φροντίδας, φυσικοθεραπείας και ψυχολογίας, ταξιδεύουν μόνο με πτήσεις τσάρτερ, στις αποστολές διαμένουν ο καθένας μόνος τους στα δωμάτια και γενικά τυγχάνουν της κορυφαίας επαγγελματικής αντιμετώπισης που θα μπορούσαν να έχουν…»

 

– Πρόσφατα, διαβάσαμε κι ένα σχόλιο του Στέφανου Αθανασιάδη στο twitter, με το οποίο σε καλούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ… Υπάρχει ενδεχόμενο “επαναπατρισμού”;

 

«Όχι, δεν έχω λόγο να φύγω από 'δω… Γιατί να το κάνω; Η ομάδα ανεβαίνει στην Ligue 1, εγώ βρίσκομαι στα σχέδια του προπονητή κι έχω συμβόλαιο, οπότε γιατί να θέλω να αλλάξω περιβάλλον. Θα φύγω μόνο αν δεν με θέλουν, μόνο αν με διώξουν…»

 

– Τέθηκε ποτέ θέμα επιστροφής σου στην Ελλάδα, μέσω του Ολυμπιακού;

 

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και κατά καιρούς έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας μας. Όταν, κάποια στιγμή καταφέρουμε να βρούμε το σωστό timing, τότε τίποτε δεν αποκλείεται…»

 

– Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθείς καθόλου;

 

«Τον Πανιώνιο μόνο! Νομίζω ότι αυτό που μπορούσε να κάνει φέτος η ομάδα, το έχει κάνει… Απ' ότι φαίνεται είναι κοντά στη σωτηρία οπότε από τη στιγμή που θα καταφέρει, τότε η χρονιά θα κριθεί ως απόλυτα επιτυχημένη. Ο Ελευθερόπουλος έκανε καταπληκτική δουλειά και ο μόνος λόγος που επέμενε να φύγει, ήταν για να κάνει καλό στην ομάδα, προκαλώντας με την αποχώρησή του μία αλλαγή…»