Skip to main content

Πλήθος συζητήσεων έχουν ξεσπάσει το τελευταίο χρόνο για το ISPT και για το αν θα υπάρχει εγγυημένο έπαθλο στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο θρυλικό Wembley.

Επικοινωνιακά… κόλπα των διοργανωτών δημιούργησαν κάποιες φορές την εντύπωση  πως θα υπάρχει συνολικό εγγυημένο έπαθλο ύψους 20.000.000 ευρώ άλλες φορές πως ο νικητής θα πάρει 1.000.000 ευρώ ενώ πριν λίγο καιρό ακούστηκε πως το έπαθλο θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα το κοινό να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διοργανωτών και το ISPT να οδεύει προς την αποτυχία.

Οι συζητήσεις γύρω από το έπαθλο των 1.000.000 ευρώ  του International Stadiums Poker Tour  παίρνουν επιτέλους τέλος μιας και πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως το IPST θα συνεργαστεί με το Dusk Till Dawn, το οποίο θα αναλάβει και να καλύψει το παραπάνω ποσό.

Το ISPT εγγυάται στον νικητή το χρηματικό έπαθλο των 1.000.000 ευρώ όσες και αν είναι οι εγγραφές.

Τα νέα είναι μεγάλα για την κοινότητα του πόκερ γιατί το τουρνουά που πραγματοποιηθεί στο θρυλικό Wembley, είτε θα έχει πλήθος συμμετοχών, είτε το ISPT θα έχει το μεγαλύτερο overlay όλων των εποχών.

Για να μην υπάρχει overlay θα πρέπει το συνολικό χρηματικό έπαθλο να φτάσει τα $5.000.000 κάτι το οποίο σημαίνει πως τουλάχιστον 16.000 παίκτες πρέπει να εγγραφούν στην Day 1A που έχει buy in τα 300 ευρώ. Επιπλέον περισσότεροι από 250 παίκτες θα πρέπει να παίξουν στην δεύτερη φάση όπου το buy in έχει οριστεί στα 3.000 ευρώ.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Το πολυαναμενόμενο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαίου μέχρι και τος 5 Ιουνίου του 2013 και μεγάλα ονόματα της διεθνούς κοινότητας του πόκερ θα δώσουν το παρόν.

Μάθετε τα πάντα  για το ISPT επιλέγοντας εδώ.

Πηγή: pokerlobbygr.com