Skip to main content

Την Ρεάλ Μαδρίτης αποθεώνουν όπως είναι φυσικό ολόκληρος ο Ισπανικός τύπος, καθώς μέσα σε πέντε μέρες κατάφερε και πήρε δυο νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα ξεκίνησε μια πελατειακή σχέση και απέδειξε για μια ακόμη φορά την κοιλιά που κάνει αυτό το καιρό η Μπάρτσα.

 

Η Marca τονίζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο: «Λευκή έκσταση!» και συνεχίζει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε την Μπάρτσα για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες και με πολλές αλλαγές. Ξεκίνησε η επίθεση στο Μάντσεστερ. Ο Κριστιάνο έφερε την επανάσταση στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και στο κοινό του Μπερναμπέου. Σε μισή ώρα ο Κριστιάνο έκανε περισσότερες ευκαιρίες από ότι η Μπαρτσελόνα σε όλο τον αγώνα».

 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα ξανά», αναφέρει η As στον τίτλο της και προσθέτει: «Η Μπάρτσα συνεχίζει να είναι άρρωστη, αλλά ο διαιτητής Πέρεθ Λάθα της αρνήθηκε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να τις δώσει την ισοπαλία».

Από την πλευρά της η καταλανική Εl Mundo Deportivo μένει όπως είναι φυσικό στο πέναλτι που δεν δόθηκε στο τέλος για την Μπάρτσα λέγοντας: «Οφθαλμοφανές πέναλτι. Ο διαιτητής κατάπιε ένα ξεκάθαρο πέναλτι στις τελευταίες στιγμές και στέρησε την ισοπαλία. Μία Μπάρτσα υποτονική στάθηκε μέχρι το ημίχρονο, αλλά εξαφανίστηκε μετά την ανάπαυλα».