Skip to main content

Πρόταση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου λιρών αναμένεται σε λίγες μέρες στα γραφεία της Άρσεναλ για αγορά της.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των «Telegraph» και «Sun», Άραβες επιχειρηματίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα από το Κατάρ θέλουν να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «κανονιέρηδων».  Η προσφορά ετοιμάζεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες και να αναμένεται να την καταθέσουν τις επόμενες εβδομάδες. Όσο για το ποσό,  είναι 1,5 δις λίρες πράγμα που σημαίνει πως ο νυν μεγαλομέτοχος, Σταν Κροένκε δύσκολα θα πει όχι…

Δείτε ακόμη: Η άσεμνη χειρονομία του Jordi Alba στο Bernabeu! (photo)

Τα λεφτά αυτά είναι πολλά παραπάνω από όσα θέλει ο τωρινός ιδιοκτήτης της Άρσεναλ για να την παραχωρήσει, ενώ είναι ικανά να εξοφλήσουν  τις υποχρεώσεις του συλλόγου προς τρίτους. Οι τωρινοί υποψήφιοι αγοραστές προσφέρουν 20.000 λίρες για κάθε μετοχή του Σταν Κροένκε, ο οποίος έχει το 66.83%,.

Όσο για τον Αρσέν Βενγκέρ, οι Άραβες των εκτιμούν και θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια. «Θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταθέσουμε την προσφορά μας, γιατί μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί σωστά η ακριβής αξία του συλλόγου», φέρεται να είπε  να είπε άνθρωπος από την πλευρά των Αράβων επιχειρηματιών.